Príležitostí, kedy môžete darovať šperk, je celý rad. Narodeniny, Vianoce, sviatok svätého Valentína alebo len tak. Šperk ako darček je romantický spôsob, ako dať svojej milej najavo, že je pre vás dôležitá. Pokiaľ ho budete vyberať starostlivo, je to zároveň veľmi osobný darček. Miluje zelenú? Smaragd alebo olivín bude stávkou na istotu. Má rada všetko, čo sa blyští? Potom budú jasnou voľbou diamanty. Vyznáva minimalizmus? Siahnite po šperku, ktorý bude odrážať jej osobnosť. Prinášame vám niekoľko tipov, vďaka ktorým nešliapnete vedľa.

 minimalistické zlaté šperky - KLENOTA

Morganit ako symbol lásky

Romantický a nežný. Ak je váš vzťah presne taký, dobre ho bude reprezentovať šperk s morganitom. Priezračný drahokam v jemnej lososovej farbe je to, po čom veľa žien tajne túži. V kombinácii s ružovým zlatom nechá vyniknúť prirodzenej farbe pleti a zvýrazní krásu svojej nositeľky. Ďalšie drahokamy, ktoré sú vhodné pre vyjadrenie citov, sú rubín alebo ružový zafír. zlaté morganitové náušnice pecky - KLENOTA

Ak vaše srdce horí len pre ňu...

Motív srdca to povie za vás. Tento symbol si drží pozíciu najobľúbenejšieho šperkového motívu po mnoho storočí. Funguje ako jasné vyznanie lásky, a tak je ideálnym darčekom, najmä ak je váš vzťah v začiatkoch. Klasickou voľbou bude retiazka so srdiečkovým príveskom, ale v našej ponuke nájdete aj prstienky a napichovacie náušnice. Špecialitou sú drahokamy vybrúsené do tvaru srdiečka.

 retiazka s motívom srdca v ružovom zlate - KLENOTA

Diamantový náramok

Nemôžete sa od nej odtrhnúť? Ak jej darujete náramok, bude vás mať na očiach aspoň symbolicky. Obľúbeným typom sú jemné retiazky zdobené diamantmi. Dajú sa ľahko kombinovať a mixovať s inými šperkmi a sú tým typom doplnku, ktorý žena oblečie a už nedá dole.

 jemný retiazková náramok s diamantom biele zlato - KLENOTA

Zásnuby? Buďte pripravený

Možno sa chystáte k veľkému životnému kroku. Nemusíte plánovať žiadnu veľkú šou. Skvelá stratégia, ako ju požiadať o ruku, je počkať na tú správnu atmosféru a prekvapiť. Niečo vám však nesmie chýbať - zásnubný prsteň. V našom ateliéri si môžete rôzne dizajny prstienkov pozrieť a skonzultovať s odborníkmi.

zásnubný prsteň s diamantmi v bielom zlate - KLENOTA