Dážď v sebe ukrýva krásu, melanchóliu i čistotu. Keď sa na jar alebo v lete náhle spustí dážď, zdá sa, ako by z neba padali tenké povrázky vody. Ako by to vyzeralo, keby tie povrázky boli zo zlata a namiesto kvapiek padali diamanty?

V autorskej kolekcii šperkov Rain sme sa pokúsili túto mnohovrstevnosť a bohatosť dažďa zachytiť. Kolekciu charakterizuje základný geometrický tvar rovnej línie. Je plná trendy šperkov, ktoré zaujmú nápaditým minimalistickým dizajnom a precíznym spracovaním.

moderní diamantový prsten ze žlutého 14karátového zlata - KLENOTA zlaté diamantové prsteny pro malíček - KLENOTA

Majstrovstvo skryté za zdanlivou jednoduchosťou

V jednoduchosti rovnej línie akoby sa skrývala výzva: ako z tejto zdanlivej banality vytvoriť krásny šperk. Navyše aj keď výsledok vyzerá veľmi jednoducho, vyžaduje úplné zlatnícke majstrovstvá a tie najmodernejšie metódy.

Na dosiahnutie dokonalej rovnej linky je totiž potrebné pracovať s veľkým zväčšením, hladké tyčinky zo zlata musia byť perfektne vyleštené a tie diamantové zase vyžadujú úplnú precíznosť pri fasovaní kameňov.

KLENOTA představuje novou kolekci Rain

Jemný dážď zlata a diamantov

Všetky šperky v kolekcii sú vyrobené zo 14-karátového zlata. Vyberať môžete z troch obľúbených farieb tohto kovu: biele zlato pôsobí čisto a elegantne, žlté klasicky a nadčasovo, a to ružové nežne a romanticky.

V kolekcii nájdete predovšetkým náhrdelníky a visiace aj drobné náušnice, ktorým prostý a zároveň výrazný motív rovnej línie prirodzene pristane. Dobre ale zlaté a diamantové tyčinky vyzerajú aj na náramkoch. Prekvapia aj originálne prstene vrátane prstienkov na malíček alebo moderné ear cuff náušnice.

Náušnice na jedno ucho - KLENOTA moderní minimalistické šperky z pravého 14karátového zlata - KLENOTA

Osobité vyjadrenie a originalita

Šperky v kolekcii Rain pôsobia veľmi moderne a sú ideálne na každodenné nosenie. Dajú sa z nich vytvárať originálne kombinácie, môžu pôsobiť výrazne aj úplne nenápadne. Hoci bolo mnoho z nich inšpirovaných konceptom melanchólie, navrhovali sme ich tak, aby pôsobili štýlovo pri každej príležitosti.

Každá žena sa môže rozhodnúť, akým spôsobom ich bude nosiť. Umožňujú jej vyjadriť jej osobitý štýl a napríklad aj momentálne emócie a náladu.

Zlatý prsten s diamantem na malíček - KLENOTA